Hoe gaan we te werk? Van offerte tot plaatsing...

1. Planopmaak en offerte

Vaak krijgen we aanvragen via email binnen om een offerte op te maken op basis van een plan. Helaas kunnen we hier niet steeds op ingaan.
Voor het opmaken van een juiste offerte zijn er immers heel wat andere zaken die meespelen.

Best maken we dan ook een afspraak om in alle rust uw project te overlopen. Hierbij kunnen we u meteen ook voorzien van het nodige advies inzake materiaalkeuze, ... Een aantal zaken die hierbij zeker aan bod komen zijn:

  1. Materiaalkeuze: aluminium, pvc of hout
  2. De te gebruiken profielen ifv warmtegeleiding, kostprijs, functie
  3. De gewenste afwerking zoals bijvoorbeeld verborgen scharnieren, type beslag, ...
  4. De gewenste beglazing: dubbel, driedubbel, veiligheidsglas, tinten, ...
  5. Andere opties per raam zoals vleugeltype, draairichting, ...

Kortom: alle details van uw project worden zorgvuldig overlopen!
Zorg er steeds voor dat je een extra kopie van het bouwplan (A0) meebrengt alsook eventuele aanvullende richtlijnen van uw architect en/of EPB deskundige.

2. Opmeten en overlopen

Voordat we kunnen overgaan tot productie van uw ramen en deuren dienen we eerst uw de bouw zorgvuldig op te meten.
Dit is noodzakelijk omdat de tolleranties van de ruwbouw anders zijn dan deze van ons schrijnwerk. Het hoogste niveau van precisie is hier noodzakelijk. Tenzij er abnormale afwijkingen worden vastgesteld hebben kleine afwijkingen verder geen invloed op de overeengekomen prijs.

Bij het opmeten maken we van de gelegenheid gebruik om alles nog eens in detail met U te overlopen.
Dit is immers de laatste kans om nog wijzigingen aan te brengen in uw project. Na het opmeten wordt immers de definitieve bestelbon opgemaakt en ter goedkeuring ondertekend.

Bij renovaties kan deze opmeting gebeuren kort nadat U de offerte goedkeurde.
Bij nieuwbouwprojecten kan de opmeting pas gebeuren als de ruwbouwfase achter de rug is en eventuele dorpels geplaatst werden.

3. Productie in eigen atelier

Zodra we alle nodige gegevens hebben kunnen opmeten op de werf kunnen we overgaan tot de productie van de nodige raamkaders, deurpanelen, ...

Al de benodigde profielen worden in de juiste kleuren geleverd door onze vertrouwde leveranciers. Hierna worden ze met behulp van onze computergestuurde machines op maat gezaagd en verder bewerkt tot een kant en klaar profiel. De nodige profielen worden met hoogwaardige verbindingen gekoppeld waardoor er bijna geen enkele naad zichtbaar is.

Zodra alle ramen en deuren afgewerkt zijn worden ze zorgvuldig verpakt voor transport en plaatsing.
Teneinde kwaliteitsvol werk te kunnen afleveren rekenen we voor de productiefase op een periode van ongeveer een zestal weken.

4. Plaatsing op de werf

Ongeveer een zestal weken na de opmeting staat ons team van ervaren monteurs klaar om alles te plaatsen. Ook tijdens de plaatsing staat de kwaliteit van ons werk centraal.
Hoewel alles reeds tijdens de productiefase precies werd afgeregeld wordt dit na plaatsing van de glasplaten nog eens opnieuw gecontroleerd. Samen met U overlopen de we elk raam en elke deur zodat U zich ervan kan verzekeren dat alles naar wens is verlopen.

5. Service

Ons werk houdt niet op bij de plaatsing van uw ramen en deuren. Ook nadien kan U rekenen op onze uitstekende service.

Eerst en vooral kan u blijven genieten van onze uitgebreide garantievoorwaarden. Bovendien kan U steeds een beroep op ons doen in geval van schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, ... In eerste instantie voorzien we in zulk geval voor een noodoplossing en doen we vervolgens onze uiterste best om zo snel mogelijk een definitieve herstelling of vervanging te kunnen doen.

Aarzel in geen geval om bij problemen onmiddellijk contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor de beste oplossing!

Ramen & Deuren


Ramen

Hoogwaardige meerkamerprofielen voor een stevig raamwerk met optimale energiescores, zowel in aluminium, pvc en hout.

Lees meer

Kraanwerken


Kraanwerken

Ook voor allerlei kraanwerken kan U bij ons terrecht. Ondersteuning in bij van dakwerken, montagewerken, ... Neem gerust een kijkje voor meer informatie.

Lees meer

Brochures & folders


Brochures & folders

Op zoek naar nog meer informatie? Bekijk dan zeker eens de verschillende productfolders en brochures. Je mag ons natuurlijk ook steeds contacteren.

Lees meer

Copyright © 2021. janssenpac.be

Admin

top