Ramen en deuren

JanssenPAC Ramen en Deuren

Kwaliteit
Vakmanschap
Betrouwbaarheid

Voornamelijk omwille van de duurzaamheid en de eindeloze esthetische mogelijkheden zowel in vorm als kleur opteren onze klanten steeds vaker voor buitenschrijnwerk in aluminium.

De gebruikte profielen zijn allen afkomstig van een gevestigde waarde binnen de Belgische producenten en worden in ons eigen atelier op maat voor U gemaakt. Al onze profielen voldoen aan de strengste normen inzake warmte- en geluidsisolatie.

Hoge stabiliteit en energie efficiëntie, waardevast, nagenoeg onbegrensde kleurmogelijkheden, slanke aanzichten, licht en comfortabel te bedienen, minimaal onderhoud en lange levensduur. Met onze hoogwaardige en betrouwbare aluminium ramen kiest u voor het allerbeste voor uw woning - een duurzaam leven lang.

Enkele van onze profielen:

Hout is al eeuwen lang het meest gebruikte materiaal om ramen mee te maken. De houten raamprofielen van vandaag zijn dankzij nieuwe technieken nog sterker dan houten ramen van enkele decennia tot eeuwen geleden. Houten ramen passen net zo goed in hedendaagse architectuur als in een klassiekere stijl. Ook voor lage enegeriewoningen en passiefhuizen zijn houten ramen populair.

Enkele voordelen van houten ramen:

 • Hout is gezond, want hout werkt vochtregulerend
 • Duurzaam en al eeuwenlang gebruikt voor schrijnwerk
 • Hout is een natuurlijk product dat warm aanvoelt
 • Hout scoort goed op thermisch en akoestisch vlak, dankzij de specifieke celstructuur van hout.
 • U-waarde van houten raamprofielen: Uf 1,5 – 1,6 W/m²K met een dikte van 100 mm of Uf-waarde 2,0 W/m²K bij een dikte van 60 mm.

Mits de correcte behandeling gaat hout jarenlang mee: houten raamprofielen kunnen tijdens de fabricage al een beschermende laag krijgen. Je kunt er ook voor kiezen de behandeling zelf te doen, met een goede houtverf.

Hoe hoger de duurzaamheidsklasse, hoe langer het kernhout goed blijft in onbehandelde toestand. Wil je de ramen dus liever onbehandeld laten, kies dan duurzaam hout dat langer dan 25 jaar meegaat. Dit is hout uit klasse I, zoals afromosia, afzelia, Europese eik of Amerikaanse witte eik, itauba, padoek, teak, ...

Ramen en deuren in PVC hebben de markt vele jaren lang gedomineerd. Terecht! Deze ramen voldoen immers aan de hoogste eisen inzake geluids- en warmteisolatie, zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleuren en texturen en kunnen zowel in moderne als klassieke woning geïmplementeerd worden.

Kunststof ramen worden in Nederland en België het meest toegepast bij renovatie. Door de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit en de uitstekende isolatie kiezen niet alleen professionele opdrachtgevers, maar ook consumenten voor dit materiaal. En niet alleen bij renovatie, maar ook bij de bouw van een nieuwe woning.

Enkele van onze profielen:

Een aanzienlijke percentage van uw gevels zal uit glas bestaan. Belangrijk om dus ook hier de juiste keuze's te maken.

Hierbij is het voornamelijk van belang rekening te houden met:

 • Thermische eigenschappen in functie van oppervlakte
 • Zonwerende eigenschappen
 • Geluidswerende eigenschappen
 • Kleurtint
 • Veiligheid

De mogelijkheden van glas zijn zo divers dat het onmogelijk wordt om hier een volledig overzicht te geven. Daarom overlopen we samen met U de beste keuze's, rekening houdend met de aard van uw project, de technische vereisten, uw persoonlijke smaak en natuurlijk het budget.

Enkele voorbeelden:

Zonwering staat niet alleen in voor een verkwikkend plekje schaduw, maar vermijdt ook dat de woning te sterk opwarmt door de invallende zon. Die opwarming van de woning vermindert het wooncomfort en leidt er soms toe dat we energieverslindende technieken – zoals airconditioning – gaan inschakelen om de woning af te koelen.

JanssenPAC biedt U verschillende oplossingen om te sterke opwarming van uw woning tegen te gaan. Enkele vande mogelijkheden:

 • Zonwerende beglazing
 • Zonnescreens
 • Rolluiken
 • Vaste zonneluifels

Ook hier geldt het dat de mogelijkheden zodanig uitgebreid zijn dat we hier onmogelijk op alle oplossingen kunnen ingaan. Wenst U meer informatie in dit verband, aarzel dan niet ons te contacteren.

Zonwering oplossingen:

Ramen & Deuren


Ramen

Hoogwaardige meerkamerprofielen voor een stevig raamwerk met optimale energiescores, zowel in aluminium, pvc en hout.

Lees meer

Kraanwerken


Kraanwerken

Ook voor allerlei kraanwerken kan U bij ons terrecht. Ondersteuning in bij van dakwerken, montagewerken, ... Neem gerust een kijkje voor meer informatie.

Lees meer

Brochures & folders


Brochures & folders

Op zoek naar nog meer informatie? Bekijk dan zeker eens de verschillende productfolders en brochures. Je mag ons natuurlijk ook steeds contacteren.

Lees meer

Copyright © 2021. janssenpac.be

Admin

top